Salon Pure Beauté

Voor uw schoonheid & ontspanning

 

Filosofie
De natuurlijke cosmeticalijn Pure Elements combineert de Westerse opvatting over schoonheid met de Aziatische filosofie Feng Shui. De basisgedachte van deze leer is dat de ziel gelukkig is op het moment dat de mens in balans is met zijn omgeving.

De Westerse opvatting in onze producten vindt u terug in het feit dat wij werken met verzorgende producten op basis van speciale, natuurlijke ingrediënten zoals phytohormonen, frangipani, mangoboter, tomaten, en oliën van diverse natuurlijke producten (argan-, jojoba-, avocado- en amandelolie). De Aziatische filosofie wordt belichaamd door de etherische oliën die met zorg door een Feng Shui meester geselecteerd worden. De door zonlicht opgeladen, Beierse bergkristallen versterken de energieke werking van deze oliën en samen geven ze onze producten positieve energie. Ons doel is om de nieuwe en unieke producten te vervaardigen voor holistische (lichaam, geest en ziel) welzijn van de mens. Zo blijft de mens in balans met de natuur!

Alle producten zijn zowel vrij van conserveringsstoffen als van dierlijke bestanddelen en daarmee ook voor veganisten geschikt.

 

Werking van de bergkristallen
De bergkristallen is één van de meest geneeskrachtige stenen. De geladen deeltjes van bergkristal zijn zowel krachtig als zacht. Eenmaal geladen geeft de bergkristal positieve, energetische trillingen af aan zijn omgeving.

 

Werkingen van de etherische oliën

Limoen

  • Geurprofiel:        stralend, pikant, fris, fruitig
  • Werking:            energie gevend, verfrissend, concentratie bevorderend, antidepressieve werking

 Mandarijn

  • Geurprofiel: fris, fruitig, zoet, zonnig
  • Werking: stemming gevend, opwindend, inspirerend, vrijgevig

 

Grapefruit

  • Geurprofiel: pikant, fris, fruitig, zonnig
  • Werking: levenslustig, stimulerend, opwekkend, verfrissend, concentratie- en creativiteit bevorderend

 

Ylang - Ylang

  • Geurprofiel: bloemig, zoet, exotisch, vrouwelijk
  • Werking: Balancerend, extase, erotiserend